Пророче марево небесне... На украинском языке

Владимир Прохода
            Натхнення тут:
            http://www.stihi.ru/2012/10/08/9595.


Пророче марево небесне,
Ламає пазли зорепад,
Пішло кохання, не воскресне,
Нема шляху йому назад...

У воду двічі не ступають,
А жінці цноту не вернуть,
Без тями раз лише кохають,
Шукають потім лише суть...

В уяві ми завжди герої,
А дійсно зборище нікчем,
Руйнуємо святі устої,
Щоб стати тільки паничем...

Ми темна пляма...Боже правий,
Не дай загинути Землі,
В якій шанують цвях іржавий
І дріт,що вп'явся у чолі...


 П.В.М.         17.10.2012г.