Сподiвання

Надежда Рубинская
Людська трагедія вже не хвилює,
 Признати неприємно в сьогоденні мушу.
 Нам криза економіку руйнує,
 І рикошетом губить не окріплу душу.

 Але не завжди так погано буде!
 З гнітючого полону вирветься країна.
 І кращу долю нація здобуде,
 Бо дуже болісно стояти на колінах.

 І нашу гідність розчавити в нас
 Не зможуть і жорсткі тортури.
 Прийшов вже нових перетворень час,
 Не дивлячись ні на паркани, ні на мури!

                2012