Рiдний край

Надежда Рубинская
Наш край волелюбний,
 Степів безкрайніх
 Був осередком свободи
 І сил життєдайних.
 Тече Дніпро широкий,
 Могутній, величавий.
 Були в його історії
 І гіркота і слава...
 Нічого кращого немає
 Для свідомої людини,
 Як бачити постійне
 Процвітання України!

             1997