Ожидание дождя Deszczu znak

Максим Поздняков
Nigdy nie pozwole Ci
ujrzec jak moje serce z bolu drzy
bo dume mam, ktora kaze mi skryc
zal i smutek co kpi
wraz z deszczem plyna moje lzy.

Kiedy czekam na deszczu znak
zobaczysz w moich oczach lez
serca blask
nie dowiesz sie, ze ja wciaz kocham Cie
tylko bol serca brzmi
wraz z deszczem plyna moje lzy.

Krople plynace z nieba
nie porwa tego co rozdziera mnie
gdy juz nie mam szczecia
to czekam deszczu przyjscia
by skryc swe lzy bys nie ujrzala ich.

Pewnego dnia gdy zaplacze znow
przypne z trudem usmiech
pojde bez slow
moze to gra, lecz poki
ma milosc trwa
nie wiesz co we mnie tkwi
wraz z deszczem plyna moje lzy.