Рiчне коло

Зозуля Юрий Павлович
оддаючИ свіжо-чеканне, —
лише за голоси дзвінкі, —
що осінь має на меті, —
весні збирає на придАни*?

зима остудить розум й душу, —
зростить, окрім снігів, жагу, —
всі схочуть молодість оту, —
бодай, яку! — майбутню!! бувшу!!!


ой, літо...  — це ж були в тобі!
й давати круг такий, — ізнову??
чи трави кИдають діброву!!!
глянь, — й сонце в своїй вишині...


===
*) придАни — весільні (з боку нареченої) гості