просто полюби життя

Наталия Лазаренко
Живи життя
Живи цю мить
Занурся в саму сутність.
Немов та булька полети
Пригодам всім назустріч.

Ти озирнись
Лиш озирнись
Життя таке прекрасне!
І викинь сум
Нехай летить
Назавжди хай погасне.

Не бійся ти,
Почуй мене,
Відправ свій страх подалі.
І він втече
Повір, втече
Й не вернеться надалі.

Ти покохай
Так покохай,
Щоб серце вилітало.
Сварись, мирись
Не зупиняй
Життя щоб не встихало.

Запам’ятай,
Почуй мене,
Життя воно ж прекрасне!
Воно одне
Й воно ТВОЄ
Забудь ти слово лячно!)