Бути разом

Надежда Рубинская
Нам квіти чудові дарує весна,
 І знов оживають надії.
 Тобі своє щастя в долонях несла,
 А ще – несподівані мрії.

 Вони захопили зненацька мене,
 Даруючи щему хвилини.
 У мріях злетіла! Тож хай дожене
 Той час, що повільно так лине.

 Його обігнала і стрімко лечу
 До нових висот, до кохання.
 Там роки щасливі у вирій течуть,
 Здійсненними стануть бажання!

                2011