Перлини мрiй

Надежда Рубинская
Летять мов потяги роки,
 Повзуть лише хвилини.
 На стежці долі є знаки –
 То мрій моїх перлини.

 Вони ведуть у зорепад,
 Долоня у долоні.
 Туди, де наш серпневий сад
 І ми в його полоні.

 Де світ чаруючих надій
 Здається кольоровим.
 А ланцюжок стрімких подій
 Стає не випадковим.

 Буття моє у вирі літ
 Мов життєдайна злива.
 Любові розквітає цвіт
 І в ньому я щаслива.

               2012