Така, як я...

Форнит
Така, як я, вже не зустрiнеться тобi,
Такоi,мабуть, бiльше i немаэ.
I тане серце у печалi i журбi,
Бо досi я тебе у обрiя чекаю.
Така, як я, вже не покличе, не знайде,
Та не вiдчуэ староi провини,
Хоч восенi у серцi досi дощ iде,
Iм я iм*я твоэ записую на стiнах
Червоно-чорним кольором жалю.
Така, як я не, маэ iнших красок,
Бо я сама, бо я тебе люблю,
Бо я живу серед примарних масок.
Така,як я, шукаэ мрii у вi снах,
Така не зрадить, не втече вiд болю.
Така  не залишаэться сама.
Так не сама...Нажаль, i не з тобою...