Я бажаю

Атоер
Я бажаю теплого дощу,
Теплого, травневого, рясного.
Щоб сміятись вволю, досхочу.
Щастям повнитися знову й знову.
   
Я бажаю зоряних небес,
Щоб заснути в сіні, просто неба.
Та вдихати запах ще і ще…
Те, чого для щастя нині треба.
   
Пролетить по небу дивний птах,
Він мене у молодість вертає.
Мрії наче тануть на очах…
Все було… Аж сльози навертає.
      
by Atoer
30.09.2012

Ожидание.
   
Ожидаю тёплого дождя,
Тёплого, июньского, родного,
Чтоб по лужам бегать хохоча,
Счастьем наполняться снова, снова.
   
Я хочу чтоб звёздный небосвод
Нас укрыл блестящим одеялом.
Запах сена, звук цикад… И… Чтоб…
То, чего для счастья мне так надо.
   
Пролетит по небу дивный птах…
Не вернуть мне прошлого, нет силы.
Все мечты растают на глазах…
Было всё… Аж слёзы подступили.
      
by Atoer
02.10.2012