Н Ч

Лена Фортерина
Ніч кохання тікає від мене.
Ні, не йди, я благаю, не йди
і не спалюй світанком вогненим
До вчорашнього щастя мости.

Не повернешся більше ніколи,
Прийде інша, але не така.
Ти була і я дякую долі,
Ще так рано, не йди, зачекай.

Подаруй мені краплю надії,
Що не зараз ця казка мине.
Розумію, я все розумію
І кохання залишить мене.

Перший промінь розріже нещадно
Таємничої ночі покров,
Наче злодій, незграбно, нахабно
Влізе в дім крізь відкрите вікно

І вкраде мої сни найдорожчі,
І найвищій зруйнує політ,
Не залише і сліду від ночі,
А на інше й чекати не слід.