В йськовий

Лена Фортерина
Я хотіла б його знайти,
Ми зустрілся випадково.
Я хотіла б допомогти.
Він, здаїться мені, військовий.

Наче знаю його давно,
Тільки звідки - не можу згадати,
Та хіба це не все одно?
Він нагадав мені брата.