Такая любовь...

Светлана Пригоцкая
  по мотивам Веточки Вишни
       ( Украина)
http://www.stihi.ru/2012/06/19/1846

 Ночь звёздная купается
 В пруду- в кувшинках, лилиях,
 А месяц -друг смущается,
 Ночь звёздная невинная...
 В садовника влюблённые,
 Раскрылись астры алые,
 Фиалки огорчённые,
 Садовник их не жалует...
 Ладони, ласки полные,
 Раскрыл вдруг подорожник,
 Проснулись маттиоллы,
 Рисует их художник.
 И соловей  в саду взахлёб
 Поёт для розы песни,
 Подсолнух клонится, он горд,
 Той розы нет чудесней...

 Не сплю, смотрю в росе цветы,
 От умиленья плачу,
 С природой до утра на ты...
 Что для тебя я значу?

художник: Елена Шумакова

така любов...
Веточка Вишни
Купається в ставку красуня- ніч,
відводить місяць погляд - зашарівся.
До айстри залицяється панич,
а чорнобривець з горя зажурився...
Долоні ніжні й лагідні свої
до матіоли – подорожник милий,
а для обраниці палкі  пісні
співає соловей в саду щосили.
В горОді соняшник закоханий вмліва:
троянду обіймав учора вітер!
І хилиться додолу голова.
Не радий світу...

Не сплю, спостерігаю всеньку ніч,
підслухую, і посміхаюсь й плачу.
З природою близенько віч-на-віч...

І думаю: що ж я для тебе значу?