Справедливий вирок

Надежда Рубинская
 Розлютився сивий дядько
 На брехню з екрану.
 Правду вирішив шукати,
 Робив все по плану:

 Написав листа – даремно.
 Гнівається далі:
 Натискає на всілякі
 Важелі, педалі.

 Рік минув, почався другий –
 Справі нема ладу.
 І пішов він для розмови
 У свою міськраду.

 Потім скаржився сусідам:
 „Блазні всі і стерви!
 Загубив багато часу
 Та ще купу нервів.

 Я цю справу завершив
 По своїм законам –
 Скинув клятий телевізор
 Прямо із балкону.”

            2008