Заблукавши у мiстi Н

Аделина Байер
                Присвячується ДСОКу "Чемпіон"
                та всім тим, з ким "Чемпіон" нас поєднав.
                Мої любі, я пам'ятатиму вас завжди!


Заблукавши у місті Н,
Не зіграє для нас Шопен.
Зникнувши без єдиної вісті,
Промайнуло півсотні доріг - кілометрів з 200.
Закінчились усі відомі пісні
Восени сонце блимає у напівсні.
Не стихає шум автострад і не стихає мігрень
А лише потихеньку згасає день.
Відправляючись в скриню історії,
Він змінює хід нашої траєкторії.
В жовтих черевиках, по сірому асфальту
Блукаю містом Н, без десяти на десяту.
Нині день, чи то вечір
Не хвилююсь, то є план втечі.
Викарбую своє ім'я на лініях твоєї долі,
Я влаштую тобі цунамі на суходолі.
Заваримо "літнього сонця". Це ностальгія.
Блукати у місті Н для нас ейфорія.
Блукати у місті Н - не глухий кут,
Нам би назавжди залишитись тут...