осенняя инфляция

Макин Тоша
за все поцелуи
которых не было вовсе
за все сны
затопившие ночи
за все встречи в которых
мы разминулись в минуты
я расплатился сполна
купюрами опавшей листвы

==========================

за всі поцілунки
яких не було зовсім
за всі сни
що затопили ночі
за всі зустрічі в яких
ми розминулися в хвилини
я розплатився повною мірою
купюрами опалого листя





----------------------------------------------
Осень платит уже листвою
               за все утраты.

Витезслав Нэзвал. В сентябре
http://www.stihi.ru/2012/09/25/3450