Отчаяние 1 красимир георгиев

Светлана Каплун
Красимир Георгиев
 ОТЧАЯНИЕ 1

 Нека гръм ме удари! Нека гръм ме удари! Нека гръм ме удари!
 Заменям
 пълноводна река от минало срещу капчица бъдеще,
 планина от история срещу прашинка надежда.



-------------------



 ОТЧАЯНИЕ


 Разрази меня гром! Разрази!
 Минувшего реку отдам я за каплю грядущего!
 И горы былого согласен сменить
 Хотя бы на отсвет, надежду дающий!
 Разрази меня гром! Разрази!