Каламбур на беларускай мове - 31

Леонид Ганчаров
Каламбур пра беларускіх  мужчын
 
     "Беларускі мужчына - чысты аб`ект кахання..."
        ( з песні З. Вайцюшкевіча  на верш А. Хадановіча ў выкананні З. Вайцюшкевіча )

      https://www.youtube.com/watch?v=Nc6APBlqIdE

Беларускіх мужчын не стрымаць ад ДАМ  КРАТАМІ,
Паднімаць на каханне не трэба ДАМКРАТАМІ.
А жанчыны сусвету іх валяць, ІХ  ВАЛЯЦЬ -
Прызнаюцца ў каханні, мілУюць І  ХВАЛЯЦЬ.

*****
      
Каламбур о белорусских мужчинах

Белорусских мужчин не сдержать от дам решётками,
Поднимать на любовь не нужно домкратами.
А женщины вселенной их валят, их валят -
Признаются в любви, милУют и хвалят.


на фото  -   певец, композитор, бард, сапраўдны беларускі мужчына  Зьміцер Вайцюшкевіч.