Каламбур на беларускай мове - 23

Леонид Ганчаров
Каламбур целаахоўніка бізнес-лэдзі сутэнёру

Жанчыну вАртую вартУю і, ДАРЭЧЫ,
Ні да яе не дакрануся, ні   ДА  РЭЧЫ.
А ты будзь пільным, не ўпасеш, дурны,  ТЫ   ТАНЕК -
Згарыш запалкаю, патонеш, як  "ТЫТАНІК".

*****

Каламбур телохранителя бизнес-леди сутенёру

Женщину стОящую охраняю и, кстати,
Ни к не ней прикоснусь, ни к вещи.
А ты будь внимательным, не упасёшь, дурак, ты  Танек -
Сгоришь спичкою, утонешь, как "Титаник".