Каламбур на беларускай мове - 22

Леонид Ганчаров
Каламбур пра каханую дзяўчыну

 Мы глядзелі з табой на ПА  РЭЧКІ,
 Цалаваліся, елі ПАРЭЧКІ.
"Не адолеюць злыя  НАС  ЧАРЫ",-
 Я шаптаў табе шчыра НА  ШЧАРЫ.

*****
Каламбур о любимой девушке

 Мы смотрели  с тобой на па речки,
 Целовались, ели  смородину.
"Не одолеют злые нас чары",-
 Я шептал тебе искренне  на Щаре.


Щара - река в Беларуси, левый приток Немана