Каламбур на беларускай мове - 19

Леонид Ганчаров
Каламбур аб маленькіх грудзях Ліны

Цалаваў на твары я ПУХ  ЛІНЫ,
Потым зняў з жанчыны КАЖУШОК -
Сам сабе ў той момант КАЖУ: "ШОК..."
Там не грудзі - прышчыкі, ПУХЛІНЫ.

*****
Каламбур о маленькой груди  Лины


Целовал на лице я пух Лины,
Потом снял с женщины  тулупчик -
Сам себе в тот момент говорю я :"Шок..."
Там не грудь - прыщики, опухоли.