Шесть мышек из Nursery Rhymes

Зеркальный Гардероб
 Шестеро мышек уселись прясть;

 Кошка шла мимо, к окошку - шасть;

 "Зачем здесь сидите, малышки?"

 "Прядём джентльменам пальтишки."

 "Давайте я нитки вам перекушу?"

 "Отхватишь нам головы, миссис Пушу."

 "О нет; помогу вам трудиться."

 "Уж будь за окном, мастерица."



 Nursery Rhymes


 Six little mice sat down to spin;

  Pussy passed by and she peeped in;

 “What are you doing, my little men?”

 “Weaving coats for gentlemen.”

 “Shall I come in and cut off your threads?”

 “No, no, Mistress Pussy, you’d bite off our heads.”

 “Oh, no, I’ll not; I’ll help you to spin.”

 “That may be so, but you don’t come in!”