ти руйну ш...

Юлианна Андреевна
Ти руйнуєш Всесвіт...
Від болю ниє все тіло,
Але ж ти, невблаганно, сама цього так хотіла!

Ти руйнуєш Долю...
Від сліз тремтять вії,
То ж руйнуються вщент всі ті твої надії...

Ти руйнуєш життя...
А за календарем - Геката
Сама в собі для себе знайшла ти ката.

(13/09/012)