Прокидатися поруч з тобою уранцi

Дария Олеговна
прокидатися поруч з тобою уранцi.
моя мама всю нiч не знаходила мiсця.
залишитись?
та вранiшнє сонце крiзь пальцi
виганяє мене з твого лiжка навмисне.

твiй настирний мобiльний бубонить щось iз джазу.
на годиннику кiлька хвилин до прощання.
сiрники приховають маленьку образу
ми звичайнi коханцi.яке тут кохання?