Киев ПОЭТажный на книжном Мэдвине! Как это было...

Киевские Поэты
7 вересня в рамках Київського міжнародного книжкового ярмарку «Медвін: Книжковий світ - 2012» відбувся поетичний виступ Літературного клубу «Київ ПОЕТажний».

Клуб іще молодий, тому кожна спроба заявити про себе і представити творчість своїх учасників для нього є цінною. Втім, на книжковому ярмарку «Медвін» клуб виступає вже не вперше, були й публічні поетичні виступи на інших площадках, вельми успішна участь у літературних фестивалях.

Ще одним способом заявити про себе і своїх учасників є видання колективних поетичних збірок з творами членів клубу. Цього року виходить вже третя збірка – на цей раз усі твори українською мовою – «Пензлі різнобарв». Її редакторами-упорядниками стали поетеси Антоніна Спірідончева та Надія Чорноморець. Удвох вони відібрали до збірки найталановитіші та найцікавіші твори. Добірки вийшли яскравими і різноманітними, вони вирізняються сформованим авторським стилем, демонструють індивідуальність авторів, їх поетичне бачення навколишнього світу.

За задумом нова клубна збірка мала б бути презентованою на ярмарку «Медвін». Однак з цим не склалось, оскільки її не встигли віддрукувати. Що ж поробиш, якщо типографії першочергово друкують політичну рекламу, а книжки «не горять», тому можуть почекати. До речі написала це і помітила, як ця фраза набирає нового «пророчого» значення: книжки не горять, а політична реклама горить… :)))

Від "Київ ПОЕТажний" на «Медвіні» виступили Оксана Усова-Бойко, Надія Чорноморець, Віра Свистун, Тетяна Яровіцина, Володимир Пономаренко, Олег Максименко і, звісно ж, я, Антоніна Спірідончева. Твори майже всіх виступаючих увійшли до клубної поетичної збірки "Пензлі різнобарв".

З того приводу, що не вдалося презентувати збірку під час клубного виступу на «Медвіні», ми не сильно переймаємось, адже планується розширена презентація в одній з київських бібліотек, де зможуть почитати свої вірші усі автори збірки «Пензлі різнобарв».

Більше фото можна переглянути тут:
Антоніна Спірідончева