Ручай

Ната Наталия
З-під бескиду кам'яного
          струмочок прозорий
Несе свою чисту воду
          за   високі     гори.

Білопінним водограєм
          дзвінко він співає,
Та куди біжить ручай
         сам того не знає...

Десь далеко, за горами,
         стріне він в долині
Річку  чисту й покохає
          її   води   сині....

*бескид - (діалект) - кам'яна скеля, гора.

Плейкаст "Водограй..."


Фото автора