Fallen angel

Князев Дмитрий
Every moment,every lie
Can't be sweet,fucking deep
shut your mouth,let us go
God will bless...... maybe
Time is running,we are dying
Keep on trying,world alien
live is gone,all is wrong

Bye, my fallen angel bye
my bloody angel goodbye
my fallen angel bye
you never will be mine

Take me closer, dead surrender
Let me be your hell,remember
Hold your breath,let us go
God will bless...... maybe
Time is running,we are dying
Keep on trying,world alien
live is gone.What is done?

Bye, my fallen angel bye
my bloody angel goodbye
my fallen angel bye
you never will be mine
          5.09.12