рожевий сiк

Рия Эйфо
i поки я п'ю свiй рожевий сiк
я хочу, щоб ти пiшов.
зiбрав свої речi i просто пiшов,
пiшов iз мого життя.
точнiше я все вже зiбрала сама,
тобi навiть не треба нiчого складати ...

i вiн почав одягати взуття,
а я ніби повiльно вмирати.