Я вас кохав. Iз О. Пушкiна

Татьяна Квашенко
А. Пушкин

Я  вас  любил.    Любовь  ещё  быть  может
В  моей  душе  угасла  не  совсем
Но  пусть  она  вас  больше  не  тревожит
Я  не  хочу  печалить  вас  ничем.

Я  вас  любил  –  безмолвно,  безнадежно,
То  робостью,  то  ревностью  томим.
Я  вас  любил  так  искренно,  так  нежно
Как  дай  вам  бог  любимой  быть  другим

1829

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Я  вас  кохав.  Згасаюче  кохання
Ще    жевріє  зорею  уночі,
Та  вашого  не  варте  турбування.
Не  засмучу  я  більше  вас  нічим.

Я  вас  кохав  –  безмовно,  безнадійно,
То    боязкість,  то  ревнощі    пізнав.
Кохав  так  щиро,    так  благоговійно,
Як  дай  вам  боже,  інший  щоб  кохав. 


2012