Лише тобi

Наталья Пивень
Я до тебе підійду тихенько
І так ніжно обійму, як хмарка,
Покладу долоні на серденько,
Ти відчуєш, тобі стане жарко…

Притулюся міцно-міцно дуже,
Щоб тебе такого спокусити;
Кожную клітинку і всю душу
Буду я закохано любити…

А коли заснеш в моїх долонях
Від утоми, радості і щастя,
На твоїх вже посивілих скронях
Намалюю вогник сладострастя…
25.08.12