привiтання на весiлля

Поэтишка
Нумо браття вип'єм чарку
За палке кохання,
Що осяяло сьогодні
Усе наше зібрання.

Щоб не тліло, не диміло -
Як вогонь палало,
Та навколо всіх людей
Світлом озаряло!

Щоб не стала перепоной
Суєта буденна,
Щоб хотілося й моглося
І нощно, і денно!

Щоби злагода й добробут
Панували в хаті,
А підозри й недовіра
Уваги не варті.

Я до решти побажань
Приєднуюсь тоже,
Хай щастить вам у житті,
Благослови вас Боже!