Осiннiй жовтий лист...

Ната Наталия
Довкола осінь смутком огортає,
Дощ краплями по даху стукотить.
Кленовий жовтий лист в моїх долонях
Від вітру й холоду осіннього тремтить.

Зігрію я його своїм теплом востаннє,
До свого серця лист осінній пригорну,
Згадаю сонячні, щасливі, теплі ранки
І як безмежно й досі я тебе люблю...

Та спогади мої порушить дощ осінній,
Що монотонно краплями по даху стукотить
І жовтий лист, залишений тобою,
За вітром одиноко полетить.


Плэйкаст «Осінній жовтий лист...»