Шутливый сок

Степаненко Василь
Сік жартівливий

Яблуко впало
Прямо у руку мені.
Щоки червоні.

Міцно зубами
У корінець учепивсь.
Важко тримати.


Соку хотілось. Дарма.
Як не старався.
Я ж бо забув  корінець
Не соломинка.


*
Шутливый сок

Яблоко упало
Прямо в руки мне.
Щеки красные.

Крепко зубами
В корешок вцепился.
Трудно держать.

И принялся сосать
Сока хотелось.
Только напрасно, забыл -
НЕ соломинка.


Переписка с Александрой Петровой