Разлука. Осень в Карпатах. Из Т. Олещенко

Татьяна Квашенко
Тетяна  Олещенко
Розлука.  Осінь  в  Карпатах
http://maysterni.com/publication.php?id=81367


А  я  –  трембітою,  трембітою,
А  я  –  розпукою  несамовитою.
А  ти  –  цимбалами,  цимбалами, 
А  ти  –  веселістю  недбалою.
А  я  –  мукою,  а  я  –  мукою,
А  ти  –  радістю  солодкозвукою.
Я  –  трембітою,  ти  –  цимбалами,
І  обоє  –  листками  опалими.

2009

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

А  я  –  трембитою,  трембитою 
А  я  –  отчаяньем  насквозь  пробитая. 
А  ты  -  цимбалами,  цимбалами,
А  ты  -  веселостью  не  рваною. 
А  я  –  мукою,  мукой  скучною,
А  ты  –  радостью  сладкозвучною.
Я  –  трембитою,  ты  –  цимбалами,
оба  –  листьями,  оба  -  палыми… 

2012