Ще з днiв юнацьких

Анатолий Павленко
Ще  з  днів  юнацьких –
Ні  ж  бо,  не  зненацька –
На  все  життя  в  мені  лишили  карб
Святі  страждання
Першого  кохання
І  перших  перемог  безцінний  скарб.

---