Сонце...

Валентина Тараненко
Люблю відвертою любовью

Світ сонця в ранішню  пору .

Йому довірливо відкрию

Свою тілесну наготу ...

Проміння ніжно пестить плечі ,

Цілує перса та уста ,

Нагадує інтимні речі,

Та насолода в них проста .

Звабливе сонячне проміння ,

Так безсоромне для душі ,

Немов би мрій моїх видіння –

У еротичнім щедрім сні . . .