Осiнь...

Инна Шумовецкая
Вже чорнобривцем вересень запах,
Перед відльотом засмутився птах.
 Жоржини  повні напились роси,
Вже трави відпочили від коси.
Туманом сивим айстри огорнулись ,
Від яблук стиглих яблуні нагнулись.
У люстро річки небо задивилось,
 Останнім  квітам знову літо снилось.
Пливла в шовкових шатах осінь пишна,
Берези з лісу осені назустріч вийшли