З чого?

Сонный Маленький Лемур
З чого будується мрія моя нездійсненна?
З крихітних їжачків біля Чорного моря,
З папороті, чиї квітки шукають натхненно,
З усмішок друзів, що щедро дарує нам доля.

З чого складається щастя? Із сонних очисьок
Рідних для мене людей. Із запаху дому.
З теплих маминих слів «мій маленький хлопчисько»
Брату, що розміром з шафу. Стоять на пероні…

Що є підгрунтями дива? Зданий бухоблік,
Місячне сяйво, пітерські галереї.
Радості нових зустрічей аж до кольок,
Твій міцно прив'язаний лист до батареї.

Чим є моє життя? Подякою Богу
Просто за те, що я граю без жодної масті.
А по моїх, доволі цікавих, дорогах,
В ногу ідуть і мрія, і радість, і щастя.