Пишу тоб листа...

Светлана Лагирева
Пишу тобі листа, оскільки я не можу

До тебе доторкнутись хоч на мить.

Тому хай аркуш цей до тебе долетить

Моїм поштовим голубом крилатим.

Нехай твоїх долонь торкнеться аркуш,

І кожне слово в серце ти пусти.

Хай збереже тебе мій лист від самоти.

Мені ж залишиться лиш відповідь чекати.

Але я не примушую тебе!

Від тебе я листа не вимагаю.

Лише, коли вночі не спиш, благаю

Поглянь на зорі та згадай мене...

Ту, що вночі без тебе сумувала..

 

Декабрь 2000г.