Я б для тебе

Наталья Пивень
Я б для тебе родила сина,
Та у тебе вже є дитина,
Я б тобі дарувала дівчатко -
Вже доросла і любить татка…

Подарую шматочок неба
Із зірками, тобі їх треба?!
Або місяць – тоненький, товстий,
Це дрібниці, аби був твій…

Подарую повітря смак –
Ніжний, лагідний, кришталевий,
Нагодує тебе він так,
Що ти станеш справжнісіньким левом.

Подарую тобі вітри –
Буйні, вільні і навіть примхливі,
І вони тебе змусять іти
В бурелами, метілі і зливи.

Подарую тобі голоси –
Різнобарвні, солодкі, бентежні,
Хай лунають на всі часи,
Хай дарують жадання безмежні.

А іще тобі ніч подарую –
Теплу, місячну, в осінь – плаксиву,
Чи морозну – із вітром, злую,
Аби ти був ту ніч щасливим…

І обійми свої подарую –
Ніжні, пристрасні і міцні,
Щоб мене ти бажав такую,
Щоб з тобой залишались одні…

Подарую тобі свої очі,
Щоби ти у них завше тонув –
І чекав мене дні і ночі,
І, нарешті, щоб просто був!
22.08.12