Для мого серця наймилiша

Ната Наталия
Славетний край чудової краси:
Степи і ріки, гори й полонини,
Тут розквітають дивні квіти запашні
І вродою пишається калина.

Серед дібров зеленолистих, у садах
Сопілкою дзвінкою лине пісня солов'їна...
Прекрасна й наймиліша сторона,
Для мого серця - рідна УКРАЇНА!
_____________________________________________________

Плэйкаст "Славетний край чудової краси..."