ЗОО... Азбука... Фаэтон, Фиакр, Фрегат

Владимир Потаповский
ФАЭТОН,    ФИАКР,    ФРЕГАТ


Фаэтон,  Фиакр,  Фрегат
“Подвезти”  вас  не  хотят:
Дали  птицам   (вот  те  нА!)
“Транспортные”  имена!!!

















...