Спустошено

Оксана Куянцева
Мені не сумно, не гірко, не солодко,
Мені не пусто в обіймах буття,
Мені не бути для когось "золотком",
Мені не знати того почуття.
Мені не знищити мрії і спогади,
Як не зламати обпалених крил,
І не втекти із полону - бо знову ТИ!..
Мені не мати ікарових сил.
Мені терпіти, мовчати, ховатися,
Не зустрічати світанків нових,
Мені росою до сонця здійматися,
Й там почуттів не знаходить живих.
Мені не сумно, не гірко.
                Спустошено
Життя своє проживать день за днем.
Коли всі трави в душі моїй скошені,
А квіти знищені чорним вогнем.
сенябрь, 2011