МОВА

Анастасия Щербакова 3
 
До свята День української мови й писемності.
Свято мови рідної
Ми сьогодні відзначаймо
Поважати й любити
Свою мову закликаймо.

Наша мова – 1 з кращих
І на місці не стоїть
Розвивається, сміється
Завжди до людей летить.

І нехай же наша мова
Не зникає крізь  весь час,
Мелодійна, кольорова
Буде з нами повсякчас.
31.10.11