Я кохав сьогоднi Ксюшу. сон

Солодкая Любовь Воронина
Пробач, мила, мовить мушу,
хоч і соромно мені,
я побачив Собчак Ксюшу
в нашім ліжку, уві сні:   
як вона мене цілує,
в очі дивиться мені,
як вона мене милує (пестує)
в колі песиків своїх (її),

і так цілує, так цілує,..
і шепоче щось мені,
кров мою гіпнотизує,
і я… зраджую тобі.

Її посмішка - чарівна.
Зігріває мою  кров –
сама сонячна царівна,
сама пристрасна любов…

…І ось я уже літаю
в парі с Ксюшою, вдвоём,..
і ось я уже співаю
по-російскі соловьём:

…Оставайся такой непосредственной,
оставайся такою, как есть,
ты единственная в мире женщина
и досталась на счастье мне.


Пробач мила, визнать мушу,
вже й не соромно мені,
що кохав всю нічку Ксюшу
замість тебе, уві сні.

Та вона ж мене чарувала,
як тих песиків своїх,
Та вона ж мене  муштрувала,
мене -  дурня, уві сні.

       Приспів   
       Ой, вона ж мене причарувала.
       Ой, вона ж мене підвела.
       Ой, вона ж мене жонатого
       з ума-розуму звела.


…Сон скінчився, моя мила,
дуже швидко. Прощавай!
Залишились - тільки крила,
покидаю рідний край.

Десь далеко, в Петербурзі,
чарівниця ця живе,
вона вкрала моє серце -
щастя, серденько, твоє.
* Хай поверне мені (моє) серце -

 
       Приспів:
       Бо  вона ж мене  чарувала,
       бо  вона ж мене підвела,
       бо  вона ж мене жонатого
       з ума-розуму звела.

       Бо вона ж  з мене посміялась,
       «під монастир підвела»,
       бо  вона ж мене жонатого
       з ума-розуму звела.

       Повтор:
       Повір! Мене причарували,
       «під монастир підвели»,
       нічку всю дресирували
       з ума-розуму звели.

       Повтор
       Прости! Повір – причарувала,
       «під монастир підвела»,
       і моє серденько вкрала,
       з ума-розуму звела.
 
       Це ж вона мене причарувала,
       це ж  вона мене підвела,
       це ж  вона мене жонатого
       з ума-розуму звела.

Тільки я сказати мушу,
що не зраджував тобі,
це  вона мене… - Собчак Ксюша,
це  вона мене… - уві сні,
А не я  її.

*************

Как вариант.

Пробач, але зізнатись мушу:
вже й не соромно мені –
що кохав сьогодні Ксюшу
замість тебе уві сні.
 
       Ой, вона ж мене муштрувала!..
       як тих песиків своїх,
       ой, вона ж мене цілувала…
       цілу нічку уві сні…

Заглянь мила в мою душу,
я не зраджував тобі,
це вона мене… - Собчак Ксюша,
це ж вона мене… - уві сні,
а не я її…
Пробач.


Фото с Интнрнета
Благодарю автору

"В женщине всё и всегда должно быть прекрасно..." ПЛЕЙКАСТ