Каламбур на беларускай мове - 16

Леонид Ганчаров
 Каламбурны дыялог з падковай

-Ці прЫйдзе шчасце? Адкажыце ВЫ, ПАДКОВА!
-Калі ў дом твой забрыдзЕ, то  ВЫПАДКОВА!

*****

Каламбурный диалог с подковой

-Придёт ли счастье? Ответьте  Вы, подкова!
- Если в дом твой забредёт, то случайно.