***

Нина Дашутина
Сiм"я вечеря коло хати,
Милують око квiточки.
Такi веселi мама й тато,
Авжеж, бо поруч дiточки!
Двi донечки, немов двi квiтки,
А  з ними  два орли-зятi.
Повиростали iхнi дiтки.
Чого ж ще треба у життi?
Онуки люблять бабу й дiда,
Приходять в гостi повсякчаc.
I заздрять нишком всi cусiди
З вiконця дивлячись на вас.