ненависть до життя

Оксана Куянцева
ненависть до життя
народжує жагу до існування
і тихий спогад покаяння,
як біль, розгубленний востаннє,
народжує ненависть до життя...

занурення до дна
дарує крила, щоб злетіти в небо,
перелік душ, яким щось знову треба,
і на долоні відгук рани – Гебо
малює нам занурення до дна...

солоний смак доріг
не більш, не менш, ніж просто перепони,
розірвані, як спогади, кордони,
і дощ, як кришталеві гроні,
то просто твій солоний смак доріг...

ненависть до життя
народжує жагу до існування,
тремтливих губ ледь чутне позіхання,
і спогад з мрій твоїх... кохання
народжує ненависть до життя.      12.03.06