сила воли гуд бай

Макин Тоша
я хотел
остаться хладнокровным
и спокойным
и благоразумным
и я думал что
так и будет что
мне это удастся
но когда
я встретил тебя
я мигом потерял
и хладнокровие
и спокойствие
и благоразумие
и стал таким
безвольным

и как следствие:
бессонница
расшатанная нервная система
тихое пьянство на
ночной прокуренной кухне

============================

я хотів
залишитися холоднокровним
і спокійним
і розсудливим
і я думав що
так і буде що
мені це вдасться
але коли
я зустрів тебе
я миттю втратив
і холоднокровність
і спокій
і розсудливість
і став таким
безвільним

і як наслідок:
безсоння
розхитана нервова система
тихе пияцтво на
нічній прокуреній кухні