Сум

Дарина Полевая
В моєму серці, гаряче полум’я грає,
А я не можу сказати йому
Про те, що давно вже кохаю
І тішу надію одну.
Я знаю, що він не буде зі мною
Навіщо тоді зізнаватись?
Я бачу, що він ніколи не буде зі мною
Не хочу із долею я сперечатись.
Він кохає іншу, в нього своя сім’я
А я? Я просто інша. Я просто не та.
Хочу щоб він був щасливий,
Він на це заслужив.
Дарую йому своє серце
Він його підкорив.
Хай омине його біда. І Ангел захистить
І хай, щасливим та веселим,
Стане він хоча б на мить.